STEFAN LÖFSTRÖM

Sedan barnsben har mitt hjärta andats hockey, träning och rörelse i allmänhet. Allt startade med sena kvällar i Bodens lada för att sedan fortsätta med spel i Kiruna IF och slutligen satsa heltid på arbetet som Personlig tränare och coach.

I min värld finns det inget annat och jag kommer att arbeta, lära mig och utvecklas så länge jag lever. Ju mer jag lär mig och studerar kroppen desto mer inser jag att det aldrig tar slut, att vara fullärd finns inte och mitt mål är att komma så långt jag bara kan på den tid jag har tilldelats.

 • Personlig tränare

  PT utbildning genom Axelsons år 2010.

 • STAC Elittränare

  STAC Elittränare är en av nordens mest attraktiva vidareutbildningar till elittränare. En fantastisk utbildning med allt från screening, analys och programdesign till periodisering av träning och klienthantering.

 • Utbildare och instruktör i Kettlebell

  Efter ett flertal kurser i Kettlebell är jag nu själv utbildare och det främst i Norge. Där utbildar jag och min kollega Dmitrij nyexaminerade Personliga tränare.

ELLEN MÖRK

 • Kostrådgivare

  Blev Lic. Kostrådgivare genom MF gruppen och deras fantastiska utbildning i Nerja, Spanien.

 • Kettlebell instruktör

  Har bland annat gått utbildningar hos Eleiko och Walter Skeppar samt Func.Gym och Linus Johansson.

 • Träningsinstruktör

  Utbildade mig till Styrketräningsinstruktör vi The Academy. En utbildning med innehåll som hållningsanalys, rörelsemetodik, teknikmetodik och träningsplanering.

När det kommer till näringsrik kost och rolig matlagning började allt med MF gruppens utbildning till Kostrådgivare. Med deras enorma kunskap lärde vi oss förmedla ärliga kostråd baserade på vetenskap, evolution och holistisk hälsa.

I min värld handlar allt om att förena de två delarna, smart träning ska varvas med näringsrik kost. Satsar du bara helhjärtat på den ena pusselbiten kommer du inte klara hela vägen. Finn balansen och du kommer ha alla möjligheter att nå dina mål!